Ajopäiväkirja tavalliseen matkapuhelimeen

Olemme julkaisseet helppokäyttöisen ajopäiväkirjan tavalliseen matkapuhelimeen. myHelmi-sovelluksessa painat start painiketta, kun aloitat ajon ja stop painiketta, kun lopetat ajon. Ei muita painikkeita. Huom: Puhelimesta tulee olla aktiivisena GPS-paikannin, ja ohjelmalle on sallittava verkkokäyttö ja oikeus paikannukseen.

Lataa nyt ilmainen ohjelma puhelimellasi linkistä:
Valmistaja:Käyttöjärjestelmä:Linkki:
Nokia LumiaWindows PhonemyHelmi
htc, Samsung,...AndroidmyHelmi.apk
Nokia,
SonyEricsson,...
Java MIDP
(mm. Symbian puhelimet)
www.myhelmi.com/ajop.jar

Ennen kuin käynnistät myHelmi-sovelluksen ensimmäistä kertaa kokeile, että puhelimesi paikannus toimii. Käytä tähän tarkoitukseen vaikka puhelimen omaa karttasovellusta. Useimpien puhelinmallien paikannus ei toimi sisätiloissa. Jos myHelmi-sovellus näyttää paikkatiedoksi 0.0, ei puhelin ole kyennyt paikantamaan itseaään. Käyttäjien ongelmat ovat lähes poikkeuksetta liittyneet ongelmiin puhelimen paikannuksessa. Ongelmatapauksissa ota yhteyttä sähköisella lomakeella, niin autamme parhaamme mukaan ilmaiseksi.

myHelmi ilmainen ajopäiväkirja

myHelmi on ilmainen ajopäiväkirja, joka automaattisesti luo matkalaskun ajetun matkan perusteella.

Asenna myHelmi-ajopäiväkirja puhelimeesi ja matkalaskun raportointi on täysin automaattista.

Ilmainen palvelu

Miten on mahdollista, että yleensä kaupallinen palvelu on ilmainen? - www.myhelmi.com sivuston alalaidassa näytetään mainoksia. Puhelinsovelluksessa ja raporteissa mainoksia ei näytetä.


Windows Phone 17.10.2013

Nykyisisä Windows Phone puhelimissa myHelmi ei valitettavasti toimi toivotulla tavalla. Puhelin sammuttaa myHelmi sovelluksen ilmoittamatta siitä käyttäjälle esim. puhelun aikana. Ongelmaan ollaan tekemässä korjausta Windows 8 puhelimille kuten 920, 820 jne. Vanhempiin puhelimiin ei korjausta valitettavasti voida tehdä puhelimen rakenteen vuoksi.

Windows Phone 12.2.2013

Windows Phone versio on ladattavissa Storesta Lue lisää

Luotettava palvelu

Matkapuhelimeen ladattava ajopäiväkirja myHelmi on käytössä jo yli 50:ssä yrityksessä. Käyttäjämäärä palvelussa on ylittänyt 1000 aktiivisen käyttäjän rajan. Asiakkaamme ovat havainneet palvelun luotettavaksi ja helppokäyttöiseksi. Ota sinäkin palvelu käyttöösi ja asenna sovellus puhelimeen!

Markkinoiden tarkin mittaus

myHelmi-ajopäiväkirja on markkinoinden tarkin ajopäiväkirja. Mittauksissa hyödynnetään todellista ajettua matkaa. Käyttämämme mittausmenetelmä mahdollistaa tarkan toiminnan myös katvealueilla.

Ajopäiväkirja myös satunnaiseen käyttöön

Ammattilaisten suosima ajopäiväkirja www.myhelmi.com soveltuu myös satunnaiseen ajoon. myHelmi-palvelussa ei ole kuukausimaksua, joten palvelu soveltuu oivallisesti myös satunnaiselle ajajalle.

myHelmi tietoja ei jaeta

myHelmi-palvelun tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Ainoa käyttötarkoitus kerätylle aineistolle on ajopäiväkirja.